538 komt opnieuw met Die Verrückte Top 538
maandag 25 mei 2020

538 komt opnieuw met Die Verrückte Top 538

Radio 538 staat vanaf maandag een week lang in het teken van de vrolijkste en lekkerste muziek in Die Verrückte Top 538. Van guilty pleasures en feestknallers tot échte klassiekers: alles komt voorbij.

De lijst start maandag om 07.00 uur in De Ochtendshow met Frank Dane, waar dagelijks al twee keer een half uur verrückte platen worden gedraaid in Die Verrückte Halbe Stunde. De ontknoping van de Die Verrückte Top 538 is donderdag 28 mei om 18.00 uur te horen in De Coen en Sander Show.

Vorig jaar wist Snollebollekes met zijn feestkraker Links Rechts de nummer één positie te bemachtigen. Hij werd gevolgd door DJ Paul Elstak met Rainbow In The Sky en André Hazes JR. met Leef. Ook scoorden Helene Fischer met Atemlos Durch die Nacht en Ali B, The Partysquad & Yes-R met Rampeneren een plek in de top 5. Wie er dit jaar in de top 5 staan, blijft nog even geheim tot de ontknoping op donderdag 28 mei.

Die Verrückte Top 538 is samengesteld door 538-luisteraars. Gedurende de week komen verschillende artiesten langs om hun Verrückte-hit live te zingen. Mede op verzoek van de luisteraars is Die Verrückte Top 538 in 2019 voor het eerst geïntroduceerd. Critici vinden dat het concept wel erg veel overeenkomsten heeft met de Top 500 van Het Foute Uur van Qmusic.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Psy (Gangnam Style)

Bericht delen