538 is Event Supporter van Formula 1 Dutch Grand Prix
vrijdag 22 november 2019

538 is Event Supporter van Formula 1 Dutch Grand Prix

Radio 538 is Official Event Supporter van de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. Als onderdeel van deze drie jaar durende samenwerking starten er maandag 25 november acties voor 538 Members.

De hele week worden er kaarten weggegeven en voor snelle luisteraars gaan er ook nog een aantal tickets in de verkoop via 538.nl/tickets. Radio 538 is erbij op 1, 2 en 3 mei 2020 in Zandvoort en de komende maanden wordt meer bekendgemaakt over de samenwerking met de Dutch Grand Prix. 538-dj Wietze de Jager gaat zich in aanloop naar de Dutch Grand Prix onderdompelen in Formule 1.

Menno de Boer, radio director 538: “538 is trots op de samenwerking met de Dutch Grand Prix als Official Event Supporter. De F1 leeft enorm onder onze luisteraars en met de topprestaties van Max afgelopen weekend kan volgend jaar niet anders dan magisch worden. Volgende week maken luisteraars iedere dag kans op de meest gewilde tickets van Nederland. We sturen luisteraars naar Zandvoort en brengen via onze uitzendingen alles over dit ultimate race festival bij de luisteraars thuis. Zo zorgen we dat onze luisteraars er op iedere mogelijke manier bij zijn.”

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen