538-dj’s Coen en Sander verlengen contract
donderdag 8 juli 2021

538-dj’s Coen en Sander verlengen contract

Klokslag 15.38 uur hebben dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga donderdag hun contract bij Radio 538 verlengd. Het bekende radioduo is daarmee ook de komende jaren iedere maandag tot en met donderdag te horen met De Coen en Sander Show op 538.

Sander Lantinga: “We werken nu al zes jaar met heel veel plezier bij de mooiste zender van Nederland.” Coen Swijnenberg vult aan: “En we zijn vereerd om nog meer tijd met de 538-luisteraars door te kunnen brengen.”

Coco Hermans, Radio Director 538: “Het langst zittende radioduo van Nederland zit nóg twee jaar bij 538, daar ben ik enorm trots op! Van een locatie-uitzending vanuit een luchtballon, tot rijdend uitzending maken vanuit de EK-tourbus. En van een jaarlijkse Faamnaam-verkiezing tot een zoektocht naar de grappigste straatnaam van ons land; Coen en Sander maken onderscheidende radio en weten er elke dag weer een feestje van te maken voor de luisteraar. Ook tijdens de coronacrisis waren ze maatjes voor luisteraars die vanuit huis werkten. Ik kijk nu al uit naar wat hun volgende bucketlist-uitzending gaat worden.”

Coen en Sander begonnen zestien jaar geleden in 2004 met een programma op de vrijdagavond en groeiden uit tot één van de bekendste middagshows op de Nederlandse radio. Sinds augustus 2015 presenteren Coen en Sander iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 uur tot 19.00 uur De Coen en Sander Show op Radio 538. Iedere uitzending zit vol humor, gezellige gasten en spraakmakende interviews.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Coco Hermans (Radio Director), Sander Lantinga, Coen Swijnenberg en Marc Adriani (Director Audio)

Bericht delen