538 Beach Club op strand Zandvoort
donderdag 1 juni 2023

538 Beach Club op strand Zandvoort

Bernie’s Beach Club in Zandvoort wordt in juli omgetoverd tot 538 Beach Club. Radio 538 neemt de strandtent in de eerste officiële zomermaand over, waar vanaf vrijdag 7 juli ieder weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 00.00 uur een live uitzending plaatsvindt.

Op 2 en 21 juli zullen daarnaast diverse artiesten in een intieme setting showcases geven voor een selecte groep luisteraars. Het is het derde jaar dat Radio 538 zomerconcerten op het strand organiseert, de radiozender breidt het dit jaar voor het eerst uit met locatie-uitzendingen.

Showcases
DI-RECT, Chef’Special, Rolf Sanchez en Miss Montreal zijn dit jaar de artiesten die optreden in de 538 Beach Club. Vanaf het strand in Zandvoort geven zij unieke showcases voor ruim 150 gelukkige luisteraars. Zij kunnen genieten van hun favoriete artiest, op het strand, aan zee. Luisteraars maken van maandag 5 tot en met vrijdag 30 juni, iedere week voor een andere showcase, kans op kaarten door te bellen naar de studio. Komt de luisteraar live in de uitzending, dan wint diegene kaarten voor zichzelf en drie vrienden.

Radio-uitzendingen
Daarnaast wordt vanaf vrijdag 7 tot en met zondag 30 juli ieder weekend van vrijdag 16.00 uur tot zondag 00.00 uur een live uitzending gemaakt vanuit de 538 Beach Club. Vanaf het dak van de Beach Club presenteren de 538-dj’s die dagen hun programma, waar zij zomerse hits draaien en verschillende artiesten ontvangen. De 538 Beach Club is de hele maand juli toegankelijk voor strandgasten en tijdens een bezoek maken zij zelfs nog kans op kaarten voor de showcases.

Zomer Top 1000
En dat is nog niet alles. Tijdens deze zomerse maand zendt Radio 538 ook de Zomer Top 1000 uit. Een lijst met uitsluitend de zomerse favorieten van luisteraars uit de speaker. Voor deze hitlijst kunnen zij van maandag 10 juli tot en met zondag 16 juli stemmen via 538.nl/zomer. Alles kan, als het maar zomers is!

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen