3FM Festival Top 999 start vrijdag
vrijdag 4 juni 2021

3FM Festival Top 999 start vrijdag

Het zonnige weer zit alvast mee: vanaf vrijdag 4 juni kan Nederland zich volledig onderdompelen in de festivalsfeer met de 3FM Festival Top 999.

De afgelopen weken hebben luisteraars via 3fm.nl de echte festivalclassics, meezingers én nieuwe tracks van aanstormend talent de festivallijst ingestemd. In de top 10 zijn Nederlandse acts goed vertegenwoordigd: Chef’Special, De Staat, Typhoon, Krezip en De Jeugd van Tegenwoordig staan bovenaan in de lijst.

De exacte volgorde van de top 10 blijft nog spannend tot vrijdag 11 juni. Je hoort de 3FM Festival Top 999 vanaf vrijdag 4 juni om 10 uur, daarna dagelijks van 08.00 tot 18.00 uur op 3FM, 3fm.nl en in de 3FM-app.

Strijd om het gouden festivalbandje
Op donderdag 10 juni strijden drie finalisten om het gouden festivalbandje. Zij horen hints voorbijkomen op de radio en moeten vervolgens raden naar welke locatie ze moeten komen. Wie het eerste op de locatie arriveert, wint het festivalbandje en mag niet alleen dit jaar naar festivals als Lowlands en Paaspop, maar ook volgend jaar naar alle festivals waar 3FM ook aanwezig is. Aansluitend speelt Typhoon op donderdag de gouden festivalsessie.

Bron: NPO/BM

Bericht delen