dinsdag 16 januari 2018

3FM dj Joram Kaat organiseert Nachtfestival

3FM dj Joram Kaat (EO) organiseert in de nacht van 26 op 27 augustus samen met zijn luisteraars het eerste 3FM Nachtfestival: een gratis festival, speciaal voor alle nachtbrakers, vanuit het Koelhuis in Zutphen.

Vrachtwagenchauffeurs, nachtzusters en radio dj’s: een hoop mensen werken de hele nacht door. De meeste festivals en concerten gaan aan hen voorbij. Speciaal voor deze nachtdieren organiseert nachtjock Kaat samen met vele luisteraars het 3FM Nachtfestival.

3FM doet van 01.00 tot 04.00 uur live verslag van het festival. Onder andere Go Back To The Zoo, singer-songwriter Lucas Hamming en 3FM Serious Talent-band HeavyLight beklimmen het podium. De 3FM nachtjock en de luisteraars hebben bijna alles gratis geregeld: zo bepaalden ze samen met Joram de line-up, regelden ze o.a. een cateraar, beveiliging en vonden ze al een geschikte locatie. De optredende artiesten werken kosteloos mee.

Joram kijkt uit naar het event: “Het begon als een gek idee tijdens mijn nachtprogramma. Het is waanzinnig om te merken dat er zoveel luisteraars zijn die fanatiek meewerken om van het nachtfestival een succes te maken. En met deze line-up weet ik zeker dat het top wordt!”

Bron: 3FM/Broadcast Magazine

 

Bericht delen