247Spice wil meer vrouwen op de radio
donderdag 6 februari 2020

247Spice wil meer vrouwen op de radio

Sinds kort is de radiozender 247Spice te horen in de regio Amsterdam in de ether op 90.1 MHz. Vanaf maandag 2 maart gaat de radiozender van start met haar gepresenteerde programma’s. Er zullen veel vrouwelijke dj’s te horen zijn, het gaat om meer dan 50 procent van de programmering.

Onder andere Mounira Mansour, bekend van de series SpangaS en Life is Beautiful, zal programma’s maken op de radiozender. Mounira: “Wat ik zo fijn vind aan 247Spice is dat dit een zender is die niet overruled wordt door voornamelijk mannen. Ik ben vaker gediscrimineerd maar hier kan ik mezelf zijn. Ook de locatie waar 247Spice uitzendt is top. B. Amsterdam in West. Een supercoole creatieve startup community.”

Ook Romy Stuik, internationaal model en dierenactivist, zal achter de microfoon te vinden zijn. Romy: “Ik kan niet wachten bij om bij 247Spice veel te beleven, en de luisteraars te inspireren met grappige anekdotes, goeie verhalen en natuurlijk aanstekelijke muziek.”

Oprichter van 247Spice en voormalig Radio 538 en Wild FM-dj Koen van Tijn: “We bouwen een echt Amsterdams radiostation. Een zender die de hartslag van Amsterdam laat horen. Bovendien is het complete onzin dat er niet genoeg vrouwelijke dj’s te vinden zouden zijn. Het barst van het vrouwelijk talent en dat gaan we laten horen op 247Spice.”

247Spice is onderdeel van de 247streaming groep, een media-onderneming met digitale radiokanalen, podcasts en videoproducties.

Bron: Mediamagazine/BM

Bericht delen