18-jarige Lars van Dijk presentator bij RADIONL
donderdag 8 december 2022

18-jarige Lars van Dijk presentator bij RADIONL

Vanaf maandag 12 december zal de jongste ochtendjock van Nederland zijn opwachting maken. Lars van Dijk gaat de ochtenduren op RADIONL voor zijn rekening nemen met de SoWieSo-ochtendshow.

De 18-jarige Lars heeft gelukkig geen moeite met vroeg opstaan en ademt Nederlandstalige muziek. “Mijn opa had vroeger thuis de illegale radiozender Early Bird, dus vroeg opstaan zit in de genen. De muziek uit die tijd ken ik, als jong broekie, dus ook”, aldus Lars. “Dit, in combinatie met de hits van nu, zijn de ingrediënten van de nieuwe SoWieSo-ochtendshow. En natuurlijk genoeg gekkigheid, interactie met de luisteraars en de vaste- vrienden-van-de-show maakt dat de ochtend om zal vliegen.”

Directeur RADIONL Nico Silvius: “Lars is als 16-jarige student bij ons terechtgekomen als stagiair. Wat meteen opviel was dat hij een radio hart heeft en maar één ding wilde… radio maken. En dan het liefst met Nederlandstalige muziek. Een unieke radiomaker in zijn soort die bij RADIONL de kans krijgt om zich de komende jaren te ontwikkelen tot dé ochtendradio-man van Nederland.”

Het nieuwe ochtendprogramma is iedere werkdag tussen 6.00 en 9.00 uur te beluisteren op RADIONL. Het grootste Nederlandstalige radiostation van ons land is te ontvangen in bijna geheel Nederland op FM en landelijk via DAB+.

Bron: RADIONL/BM

Bericht delen