100% NL introduceert nieuwe audiovormgeving
maandag 23 mei 2022

100% NL introduceert nieuwe audiovormgeving

100% NL heeft haar audiobranding sinds vandaag compleet vernieuwd met PURE Jingles. Positief klinkende AC-jingles, passend bij de beste muziek van Nederland.

“Om aan te blijven sluiten bij nieuwe muziektrends willen we de jingles regelmatig vernieuwen”, zegt Herbert Visser. Samen met Carlo de Boer vormt hij de RadioCorp-directie. “In november heeft PURE Jingles al bijgedragen aan de lancering van ons soft-pop station Sunlite. Het resultaat van die goede samenwerking maakte hen de logische keuze voor ons om ook ons vlaggenschip te restylen.” Meer dan 1 miljoen luisteraars stemmen wekelijks af op 100% NL.

Strategie
“Eén van de belangrijkste dingen die je hoort op een zender is het jinglepakket”, legt radiodirecteur Martijn Zuurveen uit. “Het sounddesign creëert de herkenbaarheid en een fijn gevoel waar je naar wil luisteren. Helemaal matchend met de doelgroep van jonge gezinnen die wij bereiken. De audiovormgeving is een ondersteuning van de programma- en muziekstrategie. Gericht op deze tijd, waarin Nederpop geliefd is.”

Bron: PURE Jingles/BM

Bericht delen