100% NL krijgt tijdelijke zenderbazen
vrijdag 28 augustus 2020

100% NL krijgt tijdelijke zenderbazen

100% NL zet in september het állerbeste van de Nederlandse popmuziek in de schijnwerpers tijdens de Top van de Nederpop. Niemand minder dan Ilse DeLange, Suzan & Freek, Miss Montreal en Nick & Simon worden tijdelijke zenderbazen. Zij maken ieder een week lang content voor de zender, zowel on air als online.

Suzan & Freek mogen het spits afbijten. De artiesten zetten hun favoriete nederpoptrack op de playlist, maken op vrijdag een eigen programma én geven een live performance op radio weg. Verder maken de luisteraars van 100% NL kans op een intiem huiskamerconcert van de zenderbazen en 100 seconden met, waarbij in een FaceTime gesprek van 100 seconden alles gevraagd mag worden. De Top van de Nederpop, die voor het derde jaar in september te horen is op 100% NL, wordt afgesloten met de Nederpop Top 50, dé Nederpoplijst die wordt samengesteld door luisteraars.

Goedemorgen 100% NL
31 augustus is tevens de start van de nieuwe programmering van 100% NL. Naast de zenderbazen verwelkomt Koen Hansen in zijn nieuwe ochtendprogramma Goedemorgen 100% NL artiesten als Davina Michelle, André Hazes, Trijntje Oosterhuis en Rolf Sanchez. Er wordt gesproken over onderwerpen als de Nederlandse popmuziek, ambities en eigen loopbaan.

Namen vereeuwigen
Ook gaat 100% NL op zoek naar de meest populaire, Nederlandse artiest aller tijden. Welke artiest mag volgens de luisteraars nooit meer vergeten worden en moet volgens hen vereeuwigd worden? De hele maand september kunnen luisteraars hun stem uitbrengen op 100p.nl. De winnende artiest wordt aan het einde van de maand op een heel bijzondere manier verrast.

Bron: 100% NL/BM

Bericht delen