Videocolumn Mart Smeets op NU.nl tijdens Giro en Tour
donderdag 3 mei 2018

Videocolumn Mart Smeets op NU.nl tijdens Giro en Tour

Mart Smeets bespreekt deze zomer op NU.nl de etappes uit de Giro d’Italia en Tour de France in een dagelijkse videocolumn. De video’s zijn een samenwerking tussen NU.nl en de VARAgids en zijn vanaf morgen te vinden op NU.nl/Mart.

In een paar minuten neemt Smeets de kijker mee langs de opvallende zaken van de afgelopen etappe. Hij doet dit op zijn geheel eigen wijze waaraan kijkers de afgelopen jaren gewend zijn geraakt op tv. “We zijn blij dat een wielericoon als Mart deze zomer tientallen keren op NU.nl te vinden is”, aldus Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur van NU.nl.

Smeets zelf kijkt er naar uit om de grote wielerrondes op verschillende manieren onder de aandacht te brengen: “Als je altijd hebt geroepen dat er hier te lande niets gebeurt, moet je ook consequent zijn en er zelf de schouders onder willen zetten. Het is een leuke uitdaging en het zal mijn eerste vlogwerk ooit worden. Spannend.”

De video’s komen dagelijks tussen 20.00 en 21.00 uur op de voorpagina van NU.nl en op NU.nl/Mart. In de VARAgids begeleidt Smeets de Giro, Tour en Vuelta met artikelen, routeschema’s en muziekstukjes.

Bron: NU.nl/BM

Bericht delen