VIDEO – Filmrol voor Douwe Bob
donderdag 2 mei 2019

VIDEO – Filmrol voor Douwe Bob

Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen in de nieuwe feelgood film Singel 39, maar ook Douwe Bob levert een bijdrage. De film wordt geproduceerd door Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS en gaat volgende week op 9 mei in première.

Singel 39 is een origineel verhaal met actuele thema’s en herkenbare humor. Mo heeft slechts één focus in haar leven: haar medische carrière. Al het andere is van ondergeschikt belang. Waar zou ze alleen al de tijd vandaan moeten halen om bijvoorbeeld te daten?

Maar wanneer de extraverte Max naast haar komt wonen, ontstaat er een bijzondere vriendschap die Mo doet inzien dat er meer in het leven is dan alleen haar carrière. Dat je het leven moet léven in plaats van moet plannen. Even lijkt het een bekend boy-meets-girl verhaal te worden. Maar dan is er een twist: Max is homo.

Het scenario van Singel 39 is geschreven door Eddie Terstall naar een verhaal van Marnie Blok. Frank Krom regisseert. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en EuroGroei Films B.V. Niet geheel onbelangrijk: de titelsong van de film is in handen van Douwe Bob. Niet alleen zijn muzikale talenten worden benut in de film, in Singel 39 maakt hij zijn acteerdebuut.

Bron: AVROTROS/BMY

Bericht delen