dinsdag 16 januari 2018

Tien miljoen views voor Paardenpraat TV

Het YouTube kanaal Paardenpraat TV van Tuvalu Media en Britt Dekker heeft onlangs de tien miljoen views bereikt en is met ruim 35.000 abonnees het grootste YouTube kanaal in de Nederlandse paardensport.

PaardenpraatTV, dat in maart 2014 online kwam, wordt gepresenteerd door Esra de Ruiter en Britt Dekker. Wekelijks brengt het kanaal twee video’s uit: op maandag een filmpje van Britt en op woensdag van Esra. Ook komen er regelmatig specials uit die worden gemaakt met de KNHS en Rabobank. Met tips, blogs, verslagen van evenementen, interviews en feitjes over paarden heeft Paardenpraat TV een grote populariteit behaald onder de jongeren met een interesse in paardrijden.

Britt en Esra: ‘’Dit is fantastisch, dit hadden we nooit durven dromen. Dit geeft ons enorm veel energie om het kanaal nog veel verder te gaan brengen en onze fans te blijven plezieren!’’ Taco Zimmerman, directeur Tuvalu Media: ‘’Dit is een geweldige mijlpaal. Voor ons als producent is dit extra feestelijk omdat we met dit succes aantonen dat we ook op het gebied van online video alle kwaliteiten in huis hebben om prachtige content te maken en de juiste doelgroepen te bereiken.”

Bron: Tuvalu Media/Broadcast Magazine

Bericht delen