dinsdag 16 januari 2018

The Voice of Holland in VR en 360 graden

Het zevende seizoen van The Voice nadert de ontknoping. Op vrijdag 17 februari wordt bekend wie zich de nieuwe Voice of Holland mag noemen. Pleun Bierbooms, Thijs Pot, Vinchenzo Tahapary en Isabel Provoost nemen het in de eindstrijd tegen elkaar op.

Nederlands trots Armin van Buuren verzorgt samen met de talenten een openingsact. Jamai is ook tijdens de finale weer te zien vanuit de RedRoom. Hier ontvangt hij de finalisten voor én na hun optredens en houdt de kijkers op de hoogte van de laatste nieuwtjes op social media. Na de show gaat hij door met een livestream die via de RedRoom-app en de website van The Voice te zien is. Hierin gaat hij de eerder afgevallen liveshow talenten een vip-area jamsessie houden.

The Voice en RTL 4 blijven zich ontwikkelen en hebben een primeur. Zo wordt de openingsact met Armin van Buuren en de talenten niet alleen op RTL uitgezonden, maar zal deze ook live in virtual reality en 360 graden te zien zijn in de RedRoom app en via het Voice of Holland YouTube-kanaal. Deze innovatie is het sluitstuk van een Voice-seizoen waarbij VR centraal stond in de The voice of Holland-app. Eerder kon de kijker al plaatsnemen op de stoel van een coach, zelf de zangcoach bezoeken of op het podium als talent een performance geven.

The Voice of Holland wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Martijn Krabbé. Het programma is geproduceerd door Talpa. De finale is te zien op 17 februari om 20.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen