SPI International lanceert Docustream en Filmstream op Samsung TV Plus
donderdag 19 augustus 2021

SPI International lanceert Docustream en Filmstream op Samsung TV Plus

SPI/FilmBox voegt de digitale kanalen Docustream en Filmstream toe aan Samsung TV Plus, de gratis streamingdienst van Samsung Electronics. Vanaf nu hebben Samsung TV Plus-gebruikers in Nederland toegang tot honderden uren documentaires en internationale films.

“Wij zijn uitermate blij om onze samenwerking met Samsung TV Plus uit te breiden naar een andere belangrijke West-Europese markt voor SPI met de lancering van ons nieuwe AVOD-documentairekanaal Docustream en het populaire Filmstream”, aldus Georgina Twiss, MD West-Europa & Afrika bij SPI International. “Nu kunnen Samsung TV Plus-kijkers in Nederland genieten van de beste documentaires en internationale films van toonaangevende producenten en distributeurs, samengesteld door Docustream en Filmstream”, voegt Twiss toe.

Docustream beschikt over een grote verzameling bekroonde documentaires en tv-programma’s over de mysteries en schoonheid van onze planeet. Het huidige aanbod van Filmstream omvat onafhankelijke internationale parels en klassieke films van regisseurs zoals Hitchcock, Kurosawa, Fellini en vele anderen. Filmstream heeft het voornemen om het aanbod in de toekomst uit te breiden met Hollywood-blockbusters en populaire films.

Samsung TV Plus werd eerder dit jaar gelanceerd in Nederland en biedt een breed aanbod van volledig gratis content, afgewisseld met commercials. Onder andere nieuws, sport, entertainment en films zijn op meer dan twintig kanalen te zien. Bovendien worden er regelmatig nieuwe kanalen toegevoegd. De service is sinds 2017 voorgeprogrammeerd op Samsung Smart TV’s en gebruikers hoeven zich niet te registreren om de aangeboden content te streamen.

Bron: SPI International/BM

Bericht delen