Radio 10-dj Rob van Someren te gast in De Broadcast
woensdag 14 september 2022

Radio 10-dj Rob van Someren te gast in De Broadcast

De media podcast De Broadcast is terug met een nieuw seizoen. In de eerste aflevering van het derde seizoen is Radio 10-dj Rob van Someren te gast. In de podcast praten Patrick van Denderen en Peter Oostrom uitgebreid met Rob over zijn rijke radioloopbaan.

Dit wordt gedaan aan de hand van fragmenten, verhalen en anekdotes. Rob begon zijn radioloopbaan op zijn 17e bij het legendarische Radio Decibel waar hij de mengtafel deelde met oa. Daniel Dekker, Adam Curry en Jeroen van Inkel.

Van Decibel stapte hij in 1988 over naar het beginnende Radio 10, werkte daarna bij Radio 3, Radio Veronica en de laatste jaren is hij te horen met de middagshow bij Radio 10. Over dit en zijn 30 jarige radio loopbaan wordt uitgebreid met hem gesproken. Hij won twee mooie radioprijzen waaronder de Gouden Radioring.

De loopbaan van Rob kent veel hoogtepunten maar ook enkele dieptepunten. Alles wordt besproken in de podcast. Ambieert hij een functie van radiobaas? En hoe houd je 30 jaar lang radio maken leuk? Dat en meer hoor je in een nieuwe aflevering van De Broadcast.

Bron: De Broadcast/BM

Bericht delen