dinsdag 16 januari 2018

Barry Brand file-jock bij Traffic Radio

Barry Brand is gestart als nieuwe file-jock op Traffic Radio. Hij doet elke filedag van 16.00 tot 18.00 uur verslag van de actuele situatie op de weg en op het spoor in het nieuwe spitsprogramma Traffic Radio Live. “Toen ik benaderd werd om een dagelijks programma te maken voor Traffic Radio heb ik direct ja gezegd. Het is heerlijk om iedere dag entertainment te brengen. Ik heb zin om met deze club samen te werken”, aldus Barry Brand.

Traffic Radio Live is te beluisteren via www.traffiicradio.nl en brengt een live verslag van de actuele verkeersinformatie, flitsers, OV reisinfo, autonieuws, interviews, nieuws voor onderweg en tips van medeweggebruikers. Het programma wordt gesponsord door Volvo, Travelcard, NS, Telewerkforum Het Nieuwe Werken, Eileen en Delta Lloyd.

Barry Brand was één van de eerste leerlingen die aan de slag gingen bij de Veronica Radioschool. Via Veronica maakte hij programma’s voor het online station V-radio en later voor onder andere 100%NL. Daarnaast was hij dagelijks te horen op SlamFM, Radio Decibel en op meer dan 150 locale omroepen, als nieuwslezer van het Novum nieuws. Tegenwoordig is Barry iedere zaterdag en zondag tussen 13.00 en 16.00 uur ook te beluisteren op Radio Decibel.

Bron: Traffic Radio

Bericht delen