OranjeLeeuwinnen bij IedereenLive
maandag 13 april 2020

OranjeLeeuwinnen bij IedereenLive

De uitzending van IedereenLive staat maandagmiddag deels in het teken van sport. Rocky Hehakaija (straatvoetbalster en presentator bij Eurosport) gaat van 16.00 uur tot 17.00 uur in gesprek met onder andere OranjeLeeuwinnen Merel van Dongen, Jackie Groenen en voetbalscheidsrechter Shona Shukrula.

Vanuit hun woonkamers zullen ze praten over hun deelname aan de Olympische Spelen in Tokyo en fit blijven terwijl je thuis zit. De dames laten wellicht nog een aantal knappe trucks met de bal zien.

De uitzending van IedereenLive met Rocky Hehakaija is van 16.00 uur tot 17.00 uur te zien op de kanalen van IedereenLive: KPN kanaal 70 en Ziggo kanaal 13. Daarnaast is deze uitzending ook te zien op de Facebookpagina van Eurosport en terug te kijken op de Eurosport Player.

IedereenLive is een online televisiezender met het doel een nationale verbindingszender te worden tijdens de coronacrisis. Tussen 14.00 en 17.00 uur wordt door presentatoren zoals Beau van Erven Dorens, Thomas van Luyn en Stefano Keizers geschakeld tussen Nederlandse woonkamers waar mensen hun verhaal kunnen doen.

De volgende uitzending van IedereenLive in samenwerking met Eurosport is op vrijdag van 15.00 uur tot 16.00 uur en zal in het teken van wielrennen staan. Gepresenteerd door wielerlegende en Eurosport-presentator Karsten Kroon.

Bron: Eurosporrt/BM

Bericht delen