Nieuwe Tijden krijgt vervolg bij Videoland
dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe Tijden krijgt vervolg bij Videoland

Bij Videoland is vanaf 24 februari het vervolg te zien van de RTL-soap Nieuwe Tijden. Het tweede seizoen bestaat uit 75 afleveringen. Iedere vrijdag worden er twee nieuwe afleveringen toegevoegd op het Videolandplatform.

In de nieuwe reeks komt Karim alleen terug van de wittebroodsweken en nemen twee nieuwe bewoners hun intrek in het huis. Eén daarvan treft Karim tot zijn verbijstering aan in zijn kamer. Het is de charmante, maar manipulatieve Elin (Jolijn Henneman) die Sil van alles op de mouw speldt. De andere huurder is de mysterieuze Mark (Joel de Tombe) voor wie zowel Moon als Tiffy gelijk valt. Deze liefdesdriehoek zet de verhoudingen in het studentenhuis volledig op scherp. Moon van Panhuys wordt in het tweede seizoen gespeeld door Judith Noyons. Verder keren Soy Kroon, Holly Mae Brood, Cecilia Adorée, Serge Mensink en Olaf Ait Tami terug.

Vanaf vandaag is bij Videoland de laatste aflevering van het eerste seizoen te zien, waarin Karim en Carlijn in het huwelijksbootje stappen en Lucas weer even terugkomt naar Utrecht.

Bekijk hier de teaser van het nieuwe seizoen.

Bron: RTL/BM

Bericht delen