Netflix deelt trailer F*ck de Liefde 2
woensdag 27 april 2022

Netflix deelt trailer F*ck de Liefde 2

Netflix meldt dat de Nederlandse film F*ck de Liefde 2, het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm F*ck de Liefde, vanaf 20 mei wereldwijd te zien is. De cast bestaat uit Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Edwin Jonker, Géza Weisz, Bettina Holwerda, Juvat Westendorp, Dorian Bindels, Anouk Maas en Kraantje Pappie.

Nadat haar relatie met Jim (Géza Weisz) is stukgelopen, keert Lisa (Bo Maerten) gedesillusioneerd terug naar Nederland. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki (Nienke Plas) op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela (Bettina Holwerda) op Ibiza.

De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier (Juvat Westendorp), waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah (Dorian Bindels), die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

F*ck de Liefde 2 is geregisseerd door Appie Boudellah en Aram van de Rest. De schrijvers zijn Sergej Groenhart, Mustaf Boudellah en Appie Boudellah. AM Pictures is het productiebedrijf.

De film is de tweede Nederlandse Original die dit jaar wordt uitgebracht op Netflix. Onlangs verscheen de zesdelige serie Dirty Lines. Later dit jaar volgen nog meer Nederlandse producties, waaronder de actiethriller The Takeover.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen