Jonatan de Boer versterkt team 3Rivers
dinsdag 29 november 2022

Jonatan de Boer versterkt team 3Rivers

Jonatan de Boer treedt per 1 december toe tot het 3Rivers team. Jonatan werkt meer dan 10 jaar in de Nederlandse mediabranche en is specialist op het gebied van social media, online video en influencer marketing

Hij startte de Nederlandse tak van Mediakraft, was managing director van de online tak van Medialane en gaf leiding aan de tech startup Bird. Jonatan heeft zich gespecialiseerd in social media analyses, online videoproducties en influencer marketingcampagnes op alle grote social media platforms. Hij gaat zich bij 3Rivers vooral richten op mediaprojecten vanuit een social media en online media perspectief.
 
Oege Boonstra, partner 3Rivers: “Wij zijn blij dat Jonatan met zijn brede kennis en ervaring op het gebied van social media ons team komt versterken. Hij heeft al vroeg in zijn carrière betekenisvolle ervaring opgedaan en kan onze klantenkring met een nieuwe service bedienen. Hij kan als geen ander social media demystificeren en klanten praktisch adviseren.”

Jonatan de Boer: “3Rivers is een prachtig bedrijf met een goede reputatie in de media, zowel nationaal als internationaal. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe collega’s nog meer impact te kunnen realiseren in het altijd veranderende medialandschap.”

3Rivers houdt zich bezig met strategische en organisatorische vraagstukken voor mediabedrijven vanuit operationeel perspectief. De consultants van het bedrijf hebben allen langjarige ervaring in de mediawereld en hebben over de gehele wereld projecten uitgevoerd met als doel mediabedrijven effectiever te laten functioneren.

Bron: 3Rivers/BM

Bericht delen