“Het geluid van Omroep ZWART is hard nodig”
woensdag 14 februari 2024

“Het geluid van Omroep ZWART is hard nodig”

In de BM Media Lounge, waarin BM een podium biedt aan mediapersonen die hun eigen interviewpartners kunnen uitnodigen, gaat host Marlin Mastenbroek-Weghorst, Head of Productions & Content bij Paramount, ditmaal in gesprek met Gianni Lieuw-A-Soe.

Gianni Lieuw-A-Soe is de directeur van Omroep ZWART. Hij maakte zijn televisiedebuut met de documentaire Nelson Mandela: Hoop of Hype. Hij zegt: “Wat wij graag willen bij Omroep ZWART is dat we exponentieel fors groeien, net als Omroep MAX. We moeten echt een begrip in de samenleving gaan vormen.”

“Ik ben eigenlijk filmregisseur, danser, choreograaf, schrijver en editor. Maar nu vooral actief als bestuurder van Omroep ZWART. Als je ziet wat er gebeurt in onze samenleving dan is het geluid van Omroep ZWART hard nodig. Een mooi voorbeeld is onze productie That’s My Jam, een muzikaal amusementsprogramma waarin vier BN’ers met elkaar de strijd aangaan en hun kennis testen tijdens verschillende spellen. En zo werken we momenteel aan diverse andere vernieuwende projecten.”

Bron: BM

Bericht delen