Herrie in Huize Gerri vanaf 13 augustus bij Netflix
dinsdag 3 augustus 2021

Herrie in Huize Gerri vanaf 13 augustus bij Netflix

Tijdens de eerste lockdown zat Frank Lammers niet stil en maakte hij de film Groeten van Gerrie. Deze onverwachte hit heeft nu een vervolg. In Herrie in huize Gerri woont de internetsensatie samen met zijn zwangere vriendin en om een extra zakcentje te verdienen laten ze hun leven filmen voor een realityserie. Daar krijgen ze al snel spijt van.

Herrie in Huize Gerri is sinds 8 juli te zien bij Pathé Thuis. Maar de film verschijnt vanaf 13 augustus ook bij Netflix. Sanne Langelaar, Fedja van Huêt en Kees Boot keren terug in deze film. De cast wordt aangevuld met nieuwe rollen voor Rico Verhoeven, Joost Prinsen en Giorgio Sanches.

In Groeten van Gerri ging scheikundeleraar Gerri van Vlokhoven (Frank Lammers) viraal toen hij tijdens zijn online les per ongeluk vergat dat hij geen broek aan had en in zijn niet-zo-witte ondergoed in beeld kwam. Terwijl heel Nederland thuis zat vanwege het coronavirus, steeg het succes van de video Gerri naar zijn hoofd en ontmoette hij Anneke (Sanne Langelaar).

In Herrie in Huize Gerri hebben Gerri en de inmiddels zwangere Anneke hun flat in Eindhoven verkocht en wonen tijdelijk op een bungalowpark. Wanneer Gerri zijn oud-leerling Lenny tegenkomt, brengt deze hem op het idee om een realityprogramma te maken over hun leven. Zo kunnen ze makkelijk veel geld verdienen om hun droomhuis te kopen.

Als Gerri vervolgens corona krijgt en in de bungalow in quarantaine moet, leveren hij en de zwangere Anneke niet echt spectaculaire televisie op. Regisseur Reggi (Rico Verhoeven) besluit zich in de situatie te mengen om het programma te redden. Zijn invloed legt een bom onder de relatie van Gerri en Anneke, die al onder hoogspanning staat nu de bevalling zich aandient.

Bron: BM
Foto: Bert Hogenes/Millstreet Films

Bericht delen