GTST miniserie Dokter Roman vanaf 19 augustus bij Videoland
donderdag 12 augustus 2021

GTST miniserie Dokter Roman vanaf 19 augustus bij Videoland

In een spannend kat- en muisspel tussen de charismatische huisarts Roman van Loon, zijn ex én de recherche, komt de manipulatieve kant van de nieuwe bewoner van Meerdijk naar voren.

Wie is hij echt? Wat is er waar van de stalking aanklachten tegen hem? Of is hij zelf het slachtoffer? De GTST miniserie Dokter Roman is vanaf donderdag 19 augustus in zijn geheel te zien bij Videoland.

Hoofdrolspeler Kiefer Zwart (Roman van Loon): “Het is een enorme eer voor mij dat ik naast mijn nieuwe karakter in Goede Tijden, Slechte Tijden hiermee ook nog de hoofdrol mag spelen in deze spannende miniserie. Het was een uitdaging om nog meer lagen van Roman te laten zien, waardoor de kijker het karakter nóg beter kan leren kennen. Dat maakt de miniserie extra interessant, want wie Dokter Roman heeft gezien, weet meer van hem dan tot nu toe in GTST te zien is geweest. Wat GTST weer spannender zal maken, want daarin blijft Roman natuurlijk ook nog te zien.”

Rollen
Naast Kiefer Zwart in de rol van Roman van Loon, worden de andere rollen vertolkt door:
Zoé van Weert: Evi Stuurman, de (ex-)vriendin van Roman die hem beschuldigt van stalking;
Sophie van Winden: rechercheur De Ridder, die tussen Evi en Roman in staat terwijl hij zijn charmes inzet;
Ilias Addab: rechercheur Yildirim, die samen met De Ridder het onderzoek naar Roman uitvoert;
Bijrollen voor Freek Bartels (Mathijs – beste vriend van Evi), Bob Schrijber (Hossam – boksschooleigenaar), Mieke Stuurman (Nanette – moeder van Evi), Tom Voet (Edwin – ex van Evi) en Janna Adank (dokterassistente).

Dokter Roman is geproduceerd door EndemolShine Nederland, een label van Banijay Benelux.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen