Freedom Internet werkt samen met Canal Digitaal
donderdag 26 maart 2020

Freedom Internet werkt samen met Canal Digitaal

Freedom Internet en Canal Digitaal gaan hun krachten bundelen bij het aanbieden van internet en televisie. Klanten kunnen kiezen voor internet en telefonie van Freedom Internet in combinatie met interactieve televisie van Canal Digitaal.

Het basispakket van Canal Digitaal bestaat uit bijna honderd zenders. Fox zit in het basispakket. Dat is uit te breiden met een aantal premiumpakketten.

Christiaan Puper, VP Country Manager Benelux van M7, zegt: “Wij zijn verheugd over de keuze van Freedom Internet voor interactieve televisie via internet van Canal Digitaal. Wij zien het als een mooi voorbeeld van hoe twee partijen hun kernactiviteiten bundelen en zo het beste aan klanten kunnen bieden.”

Freedom Internet zet op korte termijn zijn orderstraat open. Dat is een testgroep. Zodra die abonnees live zijn, gaat de orderstraat open voor 256 belangstellenden en herhaalt het proces zich. De gefaseerde opschaling zal versnellen, met als doel om uiteindelijk de tienduizenden belangstellenden aan te sluiten.

Canal Digitaal is, net als provider Online.nl, onderdeel van M7 Group, een CANAL+ Group-onderneming. Dat is op zijn beurt onderdeel van het Franse mediaconcern Vivendi. Verspreid over acht landen bedient M7 Group meer dan drie miljoen huishoudens met honderden radio- en tv-zenders.

Bron: Canal Digitaal/BM

Bericht delen