Film1 breidt contentaanbod uit met titels van Dutch FilmWorks
woensdag 8 februari 2023

Film1 breidt contentaanbod uit met titels van Dutch FilmWorks

SPI’s on-demand-dienst Film1 blijft zijn contentaanbod uitbreiden door deals te sluiten met grote distributeurs. Het mediabedrijf heeft onlangs meer dan zestig titels van Dutch FilmWorks uit de Benelux bemachtigd.

Daartoe behoren Hollywood-kaskrakers en populaire titels als Hitman’s Wife’s Bodyguard, Till Death, Way Down, Moonfall en Zwanger & Co.

Berk Uziyel, CEO van SPI International, het moederbedrijf van Film1: “De catalogus van Dutch FilmWorks biedt naast populaire Hollywoodfilms een brede selectie succesvolle Nederlandse bioscoopfilms. Deze overname versterkt het aanbod op de themazender Film1 Family met dertig Nederlandse romcoms en familiefilms, waaronder Brief voor de Koning, Mannenharten, Whitestar en Smoorverliefd. Na vertoning op de premium filmzender Film1 is een selectie van deze films ook te zien op basiszender FilmBox.”

Angela Pruijssers, General Manager Domestic & International Sales bij Dutch FilmWorks voegt toe: “We zijn verheugd om onze samenwerking met Film1 uit te breiden en onze lokale en internationale titels naar een breed en groeiend publiek te brengen.”

Bron: Film1/BM
Foto: Zwanger & Co

Bericht delen