Film Meskina van NewBe komt naar Netflix
vrijdag 11 februari 2022

Film Meskina van NewBe komt naar Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat de Nederlandse komediefilm Meskina vanaf 4 maart wereldwijd te zien is. De film had eerder een succesvolle release in de Nederlandse bioscopen.

Meskina is het filmregiedebuut van Daria Bukvić en heeft met Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar, Soundos El Ahmadi en Bilal Wahib een Marokkaans-Nederlandse sterrencast van topniveau.

Janey van Ierland, Director Content Acquisitions Benelux & Nordics bij Netflix: “We zijn erg trots dat de Nederlandse film Meskina wereldwijd op Netflix te zien zal zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich kan herkennen in de content die op Netflix te zien is en we hopen dat het verhaal van Meskina mensen over de hele wereld verbindt en inspireert.”

Over Meskina
Wanneer je als vrouw de dertig aantikt, verwacht iedereen van alles en nog wat van je. Leyla heeft geen man, geen kind en geen duidelijk carrièrepad en wordt daarom bestempeld als Meskina, oftewel: zieligerd. Ze probeert tussen de luidruchtige meningen om zich heen haar eigen stem te horen en erachter te komen wie ze is, wat ze wil en wat haar eigenlijk gelukkig maakt. Tijdens deze zoektocht werkt ze zich in de nesten en belandt ze in hilarische en herkenbare situaties.

De fim is geproduceerd door NewBe naar een idee van Soundos El Ahmadi, ROSE Stories en Pepijn Moors.

Bron: Netflix/BM

Bericht delen