Eurosport lanceert wielerpodcast Kop over Kop
Vrijdag 29 maart 2019

Eurosport lanceert wielerpodcast Kop over Kop

In Kop over Kop, de nieuwe wielerpodcast van Eurosport, bespreekt host Sander Valentijn wekelijks alle aspecten van het wielrennen met de mensen die werkelijk iedere minuut van elke professionele wielerwedstrijd kijken: de Eurosport-commentatoren.

Met terug- en vooruitblikken, nieuws en informatie uit het peloton, gasten uit de wielerwereld en anekdotes uit eigen wielercarrières geeft Kop over Kop een unieke kijk op ‘de koers’.

In een wisselende samenstelling zullen onder anderen oud-renners Karsten Kroon, Bobbie Traksel, Lieuwe Westra, Michel Cornelisse en commentator Jeroen Vanbelleghem aanschuiven. Met duizenden uren ervaring binnen de koers geeft Kop over Kop inzichten die je nergens anders hoort.

In de eerste aflevering schuiven Bobbie Traksel en Karsten Kroon aan om terug te blikken op La Primavera, de Driedaagse Brugge-De Panne en de ronde van Catalonië. Wat is de kracht van Deceuninck-Quickstep? Moet Dylan Groenwegen meer op zijn ploeg vertrouwen en ligt Tom Dumoulin op schema voor de Giro? Ook kijken ze vooruit naar Gent-Wevelgem en Dwars Door Vlaanderen en bespreken ze de angst voor ‘de Moeren’.

Kop over Kop, de wielerpodcast van Eurosport, is vanaf nu wekelijks te beluisteren via Eurosport.nl en via de podcastapps.

Bron: Discovery Benelux/BM

Bericht delen