Dokter Corrie met Seksvragen Knutselrubriek op YouTube
Dinsdag 05 november 2019

Dokter Corrie met Seksvragen Knutselrubriek op YouTube

Dokter Corrie is gestart met haar eigen Seksvragen Knutselrubriek op het YouTube-kanaal van NPO Zapp. In vijf nieuwe video’s maakt ze onder andere een erectiesimulator, een vagina van origami en een scheetkussen. Op een creatieve manier werkt ze seksvragen af en geeft antwoord op vragen als Wat is neuken? en Hoe zit mijn vagina in elkaar? Zoals altijd hilarisch èn betrouwbaar.

Dokter Corrie, gespeeld door Martine Sandifort, is een televisiedokter die kinderen vanaf negen jaar voorlichting geeft over puberteit, relaties en seksualiteit. Rutgers, kenniscentrum seksualiteit adviseert de NTR, producent van Dokter Corrie, over relevante onderwerpen die passen bij de ontwikkelingsfase van kinderen.

Naast deze online DIY-rubriek is Dokter Corrie te zien in haar eigen tv-show en heeft ze een podcastserie: Dokter Corrie’s Eerste Keren. Het format van Dokter Corrie is niet alleen succesvol in Nederland, België kent tegenwoordig ook haar eigen Dokter Corrie: Dokter Bea. Daarnaast verschijnen er binnenkort vergelijkbare series in Canada en Australië.

Bron: NTR/BM

Bericht delen