Dit zijn de meest gestreamde programma’s op NPO Start
vrijdag 24 december 2021

Dit zijn de meest gestreamde programma’s op NPO Start

Voor het tweede jaar op rij zijn de meest gestreamde programma’s van het jaar van streamingplatform NPO Start bekroond met een NPO Start Award.

Swanenburg (KRO-NCRV) is de meest gestreamde serie, De kinderen van Ruinerwold (BNNVARA) is de meest gestreamde documentaire, het NOS-interview met Koningin Máxima is de meest gestreamde actualiteitenaflevering, First Dates (BNNVARA) is het meest gestreamde human interest- en reality-programma en Brugklas (AVROTROS) het meest gestreamde jeugdprogramma.

De prijzen zijn uitgereikt in een virtuele awardshow, gepresenteerd door Noa Johannes. De show is uitgezonden via NPO Start en NPO 1 extra en hier terug te zien.

Mezen Dannawi, manager NPO Start: “Afgelopen jaar heeft NPO Start weer miljoenen Nederlandse kijkers weten te bedienen met authentieke Nederlandse verhalen. We hebben Nederland geïnformeerd over corona, maar ook ervan helpen ontspannen. Ook in 2022 blijft NPO Start deze belangrijke rol voor Nederland vervullen. We gaan samen met omroepen, producenten en makers weer ons uiterste best doen om meer Nederlanders nog beter te bedienen.”

Bron: NPO/BM
Foto: KRO-NCRV (Swanenburg)

Bericht delen