Boek #FORYOU – Vacation Vibes verschenen
zaterdag 10 juni 2023

Boek #FORYOU – Vacation Vibes verschenen

TikTokkers Mevrouwtje Bestekla, Mitchell, Yara de Smedt, Djamila Celina, Nour & Fatma, Lani Manila, Amber Dokter en Ziggy: ze plaatsen de ene na de andere viral video op TikTok.

In het boek #FORYOU – Vacation Vibes vertellen ze alles over hun leven en andere bekende (internationale) TikTokkers. Ze geven de beste tips en inside information én bedachten speciaal voor TikTok-fans spellen, puzzels en andere challenges. Ideaal voor de zomervakantie!

TikTok wint alleen maar aan populariteit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor al die jongeren die alles van TikTok willen ontdekken komt uitgeverij FC Klap nu met het boek #FORYOU – Vacation Vibes. Met dit boek vervelen TikTok-liefhebbers zich deze zomer geen seconde. Dankzij de favoriete waterspelletjes van de TikTokkers, de laatste hacks, de test in welk TikTok-hokje je past en de door de TikTokkers zelfgemaakte mega random quiz.

Dat is niet alles: voor deze bekende TikTokkers heeft TikTok geen geheimen meer. Alles wat zij leerden over viral gaan, delen ze in dit TikTok-boek. Welke TikTokkers moet je volgen? Hoe maak je een goede TikTok? Wat zijn dé tips om de kans op een viral video te vergroten? Hoe is het om een bekende TikTokker te zijn? Wat is trending en hoe ga je daarmee om?

#FORYOU – Vacation Vibes is vanaf nu voor € 9,99 te koop in de boekwinkels, supermarkten en online, o.a. via Bol.com.

Eerder bracht uitgeverij FC Klap al boeken uit met YouTubers als Enzo Knol, MeisjeDjamila, OnneDi, Irma Knol, Furtjuh en Gio. Ook van FC Klap: de YouTube 100: het boek met de beste 100 YouTubers van Nederland en een reeks TikTok-boeken.

Bron: FC Klap/BM

Bericht delen