BMS over AI: tussen hype en hoop
donderdag 6 april 2023

BMS over AI: tussen hype en hoop

AI, oftewel Artificial Intelligence, is dé (media)buzz van het moment. Op maandag 3 april organiseerde BM in een volle Theaterzaal in Beeld & Geluid een perfect getimede Broadcast Media Society over dit fenomeen onder de vakkundige leiding van Carlo van Lienden.

De eigenaar van FORESEE Media en kenner van de Metaverse, synthetische & nieuwe media etaleerde zijn brede kennis van de materie en ging daarnaast in verhelderend gesprek met Daan Odijk, Data Science Manager bij RTL, Rosanne van de Leemkolk, conceptontwikkelaar Innovatie bij KRO-NCRV en Jeroen de Cloe, Chief Innovation Officer bij Talespin.

BMS

Het leverde een onderhoudende, leerzame en inspirerende sessie op, die alle recht deed aan het thema: ‘AI: tussen hype en hoop’. In bijgaande video blikken presentator en sprekers kort terug op hun optreden en geeft ook EMG-directeur René Delwel commentaar. In de printeditie van BM die 28 april verschijnt, wordt in woord en beeld uitgebreid verslag gedaan van deze geslaagde BMS en zal het artikel ook online verschijnen op de site van BM.

Bron: BM

Bericht delen