BM Media Lounge met Omar Kbiri en Babah Tarawally
dinsdag 28 november 2023

BM Media Lounge met Omar Kbiri en Babah Tarawally

BM Talk, de wekelijkse online talkshow op de website en het YouTubekanaal van BM, krijgt een totale make-over, zowel inhoudelijk als qua setting. Vanaf nu nodigt BM niet langer zelf gasten uit voor een prettig gesprek, maar biedt het een podium aan mediapartijen/personen die hun eigen interviewpartners kunnen uitnodigen in de zogeheten BM Media Lounge.

Eén gerenommeerd mediapersoon of aanstormend talent interviewt op zijn/haar uitnodiging maximaal drie gasten bij Beeld & Geluid in Hilversum. Geen verkooppraatjes of vluchtige babbels, maar prikkelende en boeiende dialogen. Of ontspannen, gezellig en grappig, dat mag ook. Minder oppervlakkig, meer exclusieve inzichten vanuit weer eens een andere hoek.

De BM Media Lounge is deze en volgende week op dinsdag en donderdag te bewonderen. De weken erna zijn ze elke maandag, woensdag en vrijdag te zien op YouTube of te beluisteren via Spotify, Apple Music, Google Podcast en Podimo.

In de eerste aflevering is de host Omar Kbiri. Hij is de oprichter van Maak, een managementburo voor talent en verhalen in Amsterdam. Hij gaat in gesprek met Babah Tarawally, die schrijver en journalist is. Tarawally vluchtte in de jaren negentig uit Sierra Leone vanwege het oorlogsgeweld. Momenteel is hij onder meer columnist bij Trouw. Hij praat onder andere over hoe we omgaan met genocide in Gaza in de media.

Bron: BM

Bericht delen