Bellator MMA trapt vanaf 12 mei live af bij Videoland
zaterdag 6 mei 2023

Bellator MMA trapt vanaf 12 mei live af bij Videoland

Vechtsportliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want Videoland wordt de thuisbasis voor Bellator MMA. Vanaf vrijdag 12 mei zijn de Bellator events live te zien bij Videoland en daarna ook terug te kijken op het platform.

Het eerste live event bij Videoland is Bellator 296: Mousasi vs. Edwards vanuit Parijs. Gegard Mousasi is een van de grootste Nederlandse vechters allertijden, een icoon van de sport. Hij staat voor een stevige uitdaging met Fabian Edwards, een opkomende jonge vechter uit Birmingham, Engeland, die er alles aan doet om zich bij zijn broer Leon aan te sluiten als wereldkampioen in de sport.

Naast Mousasi zijn in Bellator 296 ook de Amsterdamse Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz en de Rotterdamse Costello van Steenis te zien. Pieter Buist is op 12 mei nog niet aanwezig, maar maakt zijn debuut op vrijdag 16 juni tijdens Bellator 297.

Head of Bellator Europe, David Green: “We zijn verheugd om deze nieuwe deal met Videoland aan te kondigen die Bellator MMA toegankelijk maakt voor onze fans in Nederland. We hebben een ongelooflijke start van het jaar gehad en zijn verheugd om al onze wereldwijde evenementen naar Nederland te brengen.”

Content Manager Videoland, Barry Schneider: “Met Bellator versterken we onze positie als de ‘home of fighting’. We breiden hiermee ons live aanbod van (sport) events verder uit en zijn dus ook voor de gevechten van de Nederlandse top MMA-atleten de nieuwe thuisbasis. Naast MMA bij Bellator en kickboksen bij Glory werken we volop aan de ontwikkeling van nieuwe content om onze abonnees nog meer variatie te bieden in vechtsport.”

Rondom de Europese Bellator-events maakt Videoland een live studioprogramma. Met in ieder geval Mark Schaaf als presentator, Melvin Manhoef als analist en Sander Schrik als commentator. De verdere invulling volgt op korte termijn.

Bellator 296: Mousasi vs. Edwards is vrijdag 12 mei vanaf 21.30 uur live te zien bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen