Beeld en Geluid opent archief voor online Heimwee TV
maandag 30 maart 2020

Beeld en Geluid opent archief voor online Heimwee TV

Het on demandplatform NPO Start van de publieke omroep biedt in samenwerking met Beeld en Geluid vanaf maandag het aanbod van Heimwee TV ook online aan. Op NPO Start komen de daguitzendingen te staan van Heimwee TV die sinds maandagochtend worden uitgezonden op NPO 2, aangevuld met andere legendarische programma’s uit het archief van Beeld en Geluid.

Programma’s van weleer die het (terug)kijken waard zijn nu velen aan huis gekluisterd zijn, zoals André van Duin, Zeg ‘ns Aaa, Koefnoen, All Stars en Oppassen!!! Naast het genieten van legendarische interviewers als Sonja Barend en Willem Duys, is er ook volop ruimte voor jeugdseries als Floris, Madelief en Het Zakmes. Ook programma’s die ooit een Gouden Televizier-Ring wonnen, zoals Eén van de Acht, André van Duins Dag dag heerlijke lach en Kopspijkers, zijn op het kanaal terug te zien.

Naast het aanbod op NPO Start is ook de lineaire programmering van Heimwee TV tot stand gekomen dankzij een nauwe samenwerking tussen NPO en Beeld en Geluid.

Bron: Beeld en Geluid/BM

Bericht delen