Zodiak Nederland produceert Ik geloof in mij voor SBS6
maandag 6 juli 2020

Zodiak Nederland produceert Ik geloof in mij voor SBS6

Het volste vertrouwen in de ingeslagen weg, de intense wil om in de spotlights te staan én de altijd aanwezige honger naar succes. Het zijn enkele factoren die veel onontdekte Nederlandstalige artiesten met elkaar gemeen hebben.

Verschillende daarvan staan centraal in het nieuwe SBS6-programma Ik geloof in mij, waarin hun weg van en naar het podium op de voet wordt gevolgd. De ras entertainers staan allemaal op een verschillend punt in hun carrière, maar willen niets anders dan hun droom najagen en het uitvoeren van hun ultieme passie: zingen en optreden. Ik geloof in mij is vanaf dit najaar te zien bij SBS6.

René Oosterman, zendermanager SBS6: “Marco Borsato, Frans Bauer, Guus Meeuwis, André Hazes, Tino Martin… In dit nieuwe realityprogramma volgen we artiesten die ervan overtuigd zijn dat zij in dit rijtje bekende Nederlandse zangers thuis horen. Wij zijn verheugd dat we in Ik geloof in mij deze zeer ambitieuze entertainers een podium kunnen bieden en kijken uit naar de opnames, waarin we ze beter leren kennen en hun jacht naar eeuwige roem volgen.”

Ik geloof in mij wordt geproduceerd door Zodiak Nederland.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen