Will Koopman regisseert speelfilm Neem Me Mee
zaterdag 15 april 2023

Will Koopman regisseert speelfilm Neem Me Mee

Dit najaar is Neem Me Mee in de bioscoop te zien, een nieuwe film van Will Koopman. De film speelt zich af tijdens een seniorenreis naar Zuid-Frankrijk en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt.

Neem Me Mee heeft een cast met gerenommeerde acteurs. Zo zijn de hoofdrollen voor de coryfeeën Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen en Geert de Jong. Naast hen is er ook een belangrijke rol voor Minne Koole.

Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.

Neem Me Mee wordt geregisseerd door Will Koopman, bekend van de twee Gooische Vrouwen films, April, May en June en de series Divorce en Oogappels. Het script is van Frank Houtappels. Het is een productie van NL Film in co-productie met Interstellar Pictures, Dingie en Black Sheep Films. Dutch FilmWorks brengt de film in november 2023 in de bioscoop. De film komt tot stand met bijdragen van Filmfonds Screen NL, Filmfonds Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds, de Belgische tax shelter maatregel en CNC – Centre national du cinéma et de l’image animée.

Bron: Dutch FilmWorks/BM

Bericht delen