Wie de boer niet kent terug bij RTL 4
woensdag 31 augustus 2022

Wie de boer niet kent terug bij RTL 4

In het tweede seizoen van het RTL 4-programma Wie de boer niet kent reist presentator Jamie Trenité kriskras door heel Nederland om dingen te ontdekken die hij – en jij waarschijnlijk ook – nog niet wist over het boerenbedrijf.

Hoe zorg je dat een koe zich kiplekker voelt en waarom draagt een geit een stappenteller? Wat heeft melk met eierschalen te maken en hoe weet je dat een varken toe is aan een date? In Wie de boer niet kent krijgen we een uniek inkijkje in het boerenleven anno 2022.

Uit cijfers blijkt dat onze kennis op dat punt wel een opfriscursus kan gebruiken, waar niet alleen Jamie voor tekent, maar ook een aantal bekende Nederlanders. Zij hullen zich een dag in overall en laarzen, steken de handen uit de mouwen en komen alles te weten over dierenwelzijn, duurzaamheid en het boerenleven van nu. Naast Jamie zijn dat onder anderen Kim-Lian van der Meij, Roy Donders en Giovanca Ostiana.

Wie de boer niet kent is vanaf zaterdag 10 september acht weken lang te zien bij RTL 4 om 17.00 uur. Het is een productie van I Care Productions.

Bron: I Care Productions/BM

Bericht delen