Warner Bros. produceert tweede seizoen Cash or Trash voor SBS6
donderdag 20 februari 2020

Warner Bros. produceert tweede seizoen Cash or Trash voor SBS6

Het SBS6 programma Cash or Trash krijgt een tweede seizoen. Vanaf begin maart ontvangt en begeleidt gastheer Martien Meiland mensen vanuit het hele land bij de verkoop van hun bijzondere objecten.

Allemaal proberen zij voor een goede deal hun spullen te slijten: van een mini koets, een harnas uit Het Land Van Ooit, een zeldzame kokosnoot tot aan een muntenschuiver. Maar eerst volgt er een taxatie door vier professionals uit het vak. Met deze kennis komen de verkopers goed beslagen ten ijs tegenover de vijf doorgewinterde handelaren te staan. Valt het object in de smaak? Dan volgt een stevige onderhandeling en misschien zelfs wel een hele goede deal Cash or Trash is vanaf dinsdag 3 maart om 21.30 uur wekelijks te zien bij SBS6.

Martien Meiland: “Ik voel me als een vis in het water tussen al die mooie spullen. Zoals een salontafel uit Paleis Soestdijk, die echt door de koninklijke familie gebruikt is. Wat zou zoiets nou waard zijn denk je dan en is daar animo voor onder de handelaren? Ook wordt er een James Dean filmposter aangeboden. Zou hij echt zijn? En ik merk dat veel verkopers het programma nu kennen.”

Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen