Warner Bros. produceert De Bachelorette voor Videoland
donderdag 12 december 2019

Warner Bros. produceert De Bachelorette voor Videoland

De Bachelorette is een populaire datingshow die sinds 2003 in elf landen te zien is. Na Amerika, Australië, Canada, Finland, Duitsland, India, Japan, Nieuw Zeeland, Roemenië, Zweden en Zwitserland komt er nu ook een Nederlandse versie.

De Bachelorette wordt geproduceerd door Warner Bros. en is vanaf het voorjaar van 2020 te zien bij Videoland. Daarin opent actrice en influencer Gaby Blaaser haar hart voor de liefde. Na een tumultueus liefdesleven weet ze wat ze wél en absoluut niet zoekt in een partner. Het afgelopen jaar heeft haar als ‘single’ nieuwe inzichten gegeven, waardoor ze helemaal klaar is voor de volgende stap: zich openstellen voor de ware liefde.

Op een droomlocatie in het buitenland gaat zij een groep charmante en zelfstandige vrijgezelle mannen leren kennen. Via de ‘rozenceremonie’ valt er iedere week een kandidaat af. Wie blijft over en verovert het hart van Gaby? Vrijgezelle mannen kunnen zich nu opgeven via rtl.nl/debachelorette.

Gaby Blaaser: “Ik kan niet wachten om dit datingavontuur aan te gaan. Voor mij komt deze stap helemaal op het juiste moment. Ik ben namelijk al een tijd op zoek naar een leuke relatie, alleen is het me in het dagelijks leven nog niet gelukt om ‘hem’ te vinden. Toen ik werd gevraagd voor deze serie was ik meteen enthousiast. Het is een modern sprookje!”

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen