Warner Bros. maakt tweede seizoen I Can See Your Voice voor RTL 4
zondag 20 december 2020

Warner Bros. maakt tweede seizoen I Can See Your Voice voor RTL 4

Er komt een tweede seizoen van het spelprogramma I Can See Your Voice, bevestigt RTL Nieuws in een bericht waarin potentiële kandidaten worden opgeroepen zich aan te melden voor de tweede reeks.

Het nieuwe spelprogramma, bedacht door de makers van The Masked Singer, was sinds donderdagavond 29 oktober wekelijks te zien bij RTL 4. De presentatie is in handen van Carlo Boszhard. ‘Wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek?’ Deze vraag wordt gesteld aan een succesvolle gastartiest en een fan, die samen het spel spelen om een geldprijs voor de fan te winnen.

De laatste aflevering van het eerste seizoen was donderdagavond te zien en bereikte ruim 1,2 miljoen kijkers. Het programma scoorde gedurende het eerste seizoen gemiddeld boven de miljoen kijkers per aflevering. Het vijfkoppige panel, bestaande uit Jeroen van Koningsbrugge, Marieke Elsinga, Ronnie Flex, Fred van Leer en Samantha Steenwijk, adviseert de artiest en fan.

In verschillende rondes vallen de kandidaten één voor één af. De laatst overgebleven kandidaat mag aan het eind van de show een duet zingen met de bekende Nederlandse gastartiest. Zal de artiest steil achteroverslaan van de waanzinnige zangkunsten van de kandidaat? Of leidt het duet tot een flinke slappe lach, omdat de kandidaat nog nooit zuiver heeft gezongen?

Producent Warner Bros. is voor het tweede seizoen van I Can See Your Voice op zoek naar zangers, zangeressen en naar mensen die zich kunnen voordoen als een fantastische zanger(es), maar die eigenlijk geen noot zuiver kunnen zingen.

Bron: RTL Nieuws/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen