VPRO brengt nieuw seizoen De regels van Floor
woensdag 13 maart 2019

VPRO brengt nieuw seizoen De regels van Floor

Blijf je omgaan met je ex? Hoe is het om te leven als vlogger? En wat doe je als je vader zijn ouderwetse kampeerwensen aan jou en je BFF probeert op te dringen? De eigenzinnige Floor is terug in zestien nieuwe afleveringen gebaseerd op de populaire gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman. Ook in het tweede seizoen staat Floor weer voor herkenbare dilemma’s.

In oktober 2018 won het eerste seizoen van De regels van Floor een Cinekid Leeuw Juryprijs voor Beste Fictieserie. De serie is inmiddels ook verkocht aan zenders in België, Denemarken en Frankrijk. Duitsland kocht beide seizoenen al aan nog voordat de opnames van het tweede seizoen begonnen waren.

De regels van Floor wordt geproduceerd door NL Film in co-productie met VPRO. De regie is in handen van Maurice Trouwborst, die ook de prijswinnende VPRO jeugdserie Zenith maakte. Auteur Marjon Hoffman is als scenarioschrijver nauw betrokken bij de ontwikkeling van de serie en schreef samen met Luuk van Bemmelen, Lotte Tabbers en Anne Barnhoorn de scenario’s. Floor wordt gespeeld door Bobbie Mulder, broer Kees door Ole Kroes, vader Jan door Ferdi Stofmeel en moeder Irma door Elisa Beuger.

Uitzending: vanaf zondag 24 maart om 9.10 uur op NPO Zapp wekelijks twee afleveringen achter elkaar.

Bron: VPRO/BM

Bericht delen