Vincent TV Producties maakt Drag SOS voor RTL 5
maandag 14 december 2020

Vincent TV Producties maakt Drag SOS voor RTL 5

Vijf drag queens die zelf veel hebben overwonnen, reizen door het hele land om anderen te helpen om de beste versie van zichzelf te worden. Want Nederland zit vol met mensen die nog steeds niet durven te zijn wie ze willen zijn.

In elke stad zoeken de queens drie bijzondere mensen die eindelijk hun ware gezicht willen laten zien en wel wat hulp kunnen gebruiken om van zichzelf te leren houden. De drags proberen de mensen die ze helpen uit hun comfortzone te halen.

Ze krijgen een indrukwekkende metamorfose als drag queen, met als finale een optreden voor familie en vrienden. Onder het motto: Als je dat durft, kun je alles aan. Drag SOS is woensdag 23 en 30 december om 21.30 uur te zien bij RTL 5.

De drag queens Ashley Knight, Niki Today, Deedee Janssens, Miss Tabitha en Loena Maas gaan in Tilburg en Vlaardingen op zoek naar mensen die wel wat zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Zo zien we onder andere moeder Diane. Ze houdt zielsveel van haar zoon maar heeft veel moeite met het feit dat haar zoon Bart een drag queen is.

Bart vindt het verschrikkelijk dat zijn moeder hem niet accepteert zoals hij is. Diane: “Ik schaam mezelf als hij als Selena over straat gaat, of – nog erger – optreedt. Ik word verdrietig van het commentaar van het publiek op mijn zoon.” Gelukkig weten de drag queens daar wel raad mee! Zij schieten te hulp en leren Diane de dragformatie van haar zoon te accepteren.

Drag SOS is geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen