Vincent TV Producties maakt Verboden Liefde voor PowNed
donderdag 28 januari 2021

Vincent TV Producties maakt Verboden Liefde voor PowNed

In de nieuwe PowNed-serie Verboden Liefde volgen we bijzondere koppels in aanloop naar een speciaal romantisch moment, zoals samenwonen en een bruiloft.

Ze hebben één ding gemeen: de directe omgeving is het niet eens met hun relatie. Hoe overwinnen de stellen de weerstand tegen hun liefde? Verboden Liefde is vanaf dinsdag 2 februari om 20.20 uur te zien op NPO 3.

In deze achtdelige serie maken we kennis met Denise (28) en Sjef (65). Ze schelen maar liefst 36 jaar in leeftijd, tot verontrusting van Denise’s vader. Hij maakt zich grote zorgen over de toekomst van zijn dochter die vanwege de hoge leeftijd van haar partner mogelijk veel te snel weer alleen komt te staan. Lukt het de AOW-gerechtigde Sjef om de acceptatie van zijn acht jaar jongere schoonvader te winnen?

De bourgondische Mattias (28) en Steven (27) zijn helemaal klaar voor hun bruiloft, maar Mattias’ moeder Eltje bidt elke dag tot God in de hoop dat haar zoon alsnog met een vrouw thuiskomt. Ze houdt onvoorwaardelijk van haar zoon en het stel is als ‘vrienden’ welkom in haar huis, maar ze gaat niet graag bij hen langs. Gaat het Mattias lukken om zijn diepgelovige moeder op het verlovingsfeest te krijgen?

Chamara (22) en Esmay (23) gingen lange tijd door het leven als ‘beste vriendinnen’. Esmay werd toen nog met open armen ontvangen door Chamara’s familie, maar na hun coming-out veranderde alles. Haar familie vindt een lesbische relatie in strijd met het christelijke geloof en zette Chamara zelfs op straat. Is er voor dit liefdeskoppel nog kans op een verzoening?

Verboden Liefde is gebaseerd op het Australische format Bride & Prejudice en wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: PowNed/BM

Bericht delen