Videoland-serie Moedermaffia! vanaf 7 juni terug met tweede seizoen
maandag 13 mei 2024

Videoland-serie Moedermaffia! vanaf 7 juni terug met tweede seizoen

Opvoeden: nog steeds één van de grootste taboes van moeder zijn. De zogenaamde ‘moedermaffia’ is niet weg te denken van welk schoolplein of kinderdagverblijf dan ook. Ze hebben allemaal een mening over opvoeden en raken niet uitgepraat over allesbehalve hun eigen leven. Is er een balans te vinden tussen jezelf én het zijn van een perfecte moeder?

En bestaat er eigenlijk wel zoiets als de perfecte moeder? In het tweede seizoen van de Videoland-dramaserie Moedermaffia! volgen we Daan in deze zoektocht, nadat ze onbedoeld zwanger is geworden van haar ex Jorrit en wil vluchten uit de schaduw van perfecte stiefmoeder Monique. Moedermaffia! is vanaf vrijdag 7 juni in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Het tweede seizoen van Moedermaffia! gaat verder waar seizoen één de kijker achterliet. Daan is onbedoeld zwanger van haar ex, de cursisten van Patty dienen nog altijd als dé supportgroep voor Daan. En Monique is, tot irritatie van Daan, nog steeds de perfecte stiefmoeder. Of is dat toch allemaal schijn? Als ‘perfect mom’ Momo, na jaren zonder contact, bezoek krijgt van haar eigen moeder Marja wordt ze gedwongen een betere versie van zichzelf te worden.

Zelfontwikkeling in de vorm van een carrière als ‘momfluencer’ en Jorrit voorgoed de deur wijzen, nadat hij zijn zwakke moment met Daan heeft opgebiecht. Een zoektocht om die perfecte versie van haarzelf te worden, waardoor alles en iedereen volledig tegen haar keert, maar wellicht de gezinnen dichter bij elkaar kan brengen.

In het tweede seizoen keren Loes Haverkort (Daan), Benja Bruijning (Jorrit), Eva Laurensen (Monique), Nola Frensdorf (Pip), Beppie Melissen (Cecilia) en Tina de Bruin (Patty) terug als bekende gezichten en voegen Raymonde de Kuyper en Paol Cairo zich bij de cast als Marja, de moeder van Monique, en Miguel, de ex van Daan en vader van Boris.

De Videoland-serie Moedermaffia! is geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart, geregisseerd door Anna van Keipema en geproduceerd door Kaap Holland Series.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen