Videoland Original De Bachelorette gelanceerd
woensdag 20 mei 2020

Videoland Original De Bachelorette gelanceerd

Met Zuid-Afrika als het ultieme liefdesdecor, proberen achttien vrijgezellen in De Bachelorette het hart te veroveren van Gaby Blaaser. Na een roerig liefdesleven weet de actrice en influencer precies wat ze zoekt in een partner en is ze helemaal klaar voor de volgende stap: zich openstellen voor de liefde in één van de grootste internationale datingprogramma’s van dit moment.

Tijdens dates en activiteiten leert ze de kandidaten steeds beter kennen. Met presentator Rick Brandsteder aan haar zijde bepaalt Gaby in de wekelijkse ‘rozenceremonie’ wie van de vrijgezelle mannen er meer tijd krijgen om haar liefde te winnen en wie er terugvliegt naar Nederland. Wie blijft er tot het laatst over en verovert het hart van ‘de Bachelorette’? Om de start van de serie te vieren komen er woensdag twee afleveringen naar Videoland. Vanaf dan is er iedere woensdag een nieuwe aflevering te zien.

Influencer Monica Geuze kijkt iedere donderdag, samen met een bekende gast, naar De Bachelorette in Videoland Viewing Party: De Bachelorette. Aan de hand van opvallende momenten wordt de aflevering op geheel eigen wijze samengevat. Zijn Monica en haar gast het eens met de beslissingen van Gaby? Aan wie zouden zij een roos geven en aan wie niet? In de eerste aflevering, die donderdag 20 mei te zien zal zijn, schuift comedian Edson da Graça aan.

Beide programma’s zijn geproduceerd door WarnerBros.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen