Videoland komt met kinderserie Woezel & Pip: Vriendjesclub
vrijdag 22 januari 2021

Videoland komt met kinderserie Woezel & Pip: Vriendjesclub

De hondjes Woezel & Pip zijn binnenkort te zien bij Videoland in de kinderserie Woezel & Pip: Vriendjesclub. De beste vriendjes uit de Tovertuin zijn al bekend van onder andere hun boeken, theatertournees, een animatieserie en een bioscoopfilm.

Lucy en Dinand Woesthoff zijn de eigenaren van Dromenjager, het bedrijf achter Woezel & Pip. Zij melden: “In vijftien jaar hebben we Woezel & Pip zien groeien tot de meest populaire hondjes van Nederland. Mooi om te zien hoe inmiddels een vierde generatie opgroeit met de avonturen uit de Tovertuin. De nieuwe samenwerking met Videoland onderstreept opnieuw wat de kracht is van magie.”

Het eerste seizoen van Woezel & Pip: Vriendjesclub bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vrijdag 26 februari te zien bij Videoland. Elke aflevering draait om het samen leren en ontdekken van thema’s die ook een rol spelen in het dagelijks leven van de allerkleinsten. Of het nu gaat om het leren tellen, het leren van het alfabet, het ontdekken van nieuwe dieren, gerechten of muziek.

Woezel & Pip, Buurpoes, Charlie, Tante Perenboom, de Wijze Varen en Molletje nemen de allerkleinsten elke aflevering mee op ontdekkingsreis die de belevingswereld van kinderen uitdaagt en voedt. Vanuit hun televisiestudio videobellen ze met vriendjes uit het hele land en schakelen ze met hun live reporters op locatie bij kinderen thuis. Dat resulteert in afleveringen waar de jonge kinderen niet alleen wijzer, maar ook blijer van worden.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen