Videoland brengt documentaire over de wereld van OnlyFans
zaterdag 23 januari 2021

Videoland brengt documentaire over de wereld van OnlyFans

Videoland geeft binnenkort, in samenwerking met ITV Studios Netherlands, een inkijkje in het nieuwe fenomeen OnlyFans met de documentaire De Geheime Wereld van OnlyFans.

In de documentaire duiken we in het nieuwe fenomeen van snel geld verdienen vanuit je eigen, veilige slaapkamer met een pagina vol intieme foto’s en video’s waarvoor fans graag betalen. Het klinkt misschien makkelijk, maar think again. Zo kwam acteur Ferry Doedens de laatste weken in opspraak wegens zijn account op OnlyFans, het betaalplatform waarop hij nogal expliciete beelden van zichzelf deelde.

Terwijl ongeduldige fans wachten om hun creditcard te trekken, maken ouders zich doodongerust en storten (jonge) vrouwen en mannen zich steeds dieper in een wereld waarbij zij hun meest intieme beelden plaatsen. Wie zijn diegenen die stukjes van zichzelf verkopen? En wie zijn de fans die honderden euro’s betalen voor een spannende video?

Op een later moment wordt bekendgemaakt wie er in De Geheime Wereld van Only Fans gevolgd worden en wanneer de documentaire te zien is bij Videoland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen