Videoland-dramaserie Sleepers krijgt derde seizoen
donderdag 1 februari 2024

Videoland-dramaserie Sleepers krijgt derde seizoen

Sleepers is een keiharde misdaadserie over corrupte agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Op 2 februari verschijnt de laatste aflevering van het achtdelige tweede seizoen bij Videoland. Dat seizoen is opnieuw een succes gebleken.

Showrunner Robert de Hoog heeft woensdagavond bij De Avondshow met Arjen Lubach bekend gemaakt dat er ook een derde seizoen van Sleepers zal volgen.

De wereld van Martin staat in het tweede seizoen van Sleepers op instorten wanneer zijn vrouw Noura (Sinem Kavus) achter zijn ware identiteit dreigt te komen. Hij moet alles op alles zetten om niet ontmaskerd te worden en tegelijkertijd is de druk uit de onderwereld nog nooit zo groot geweest.

Zijn moeder Ans (Lineke Rijxman) staat op het punt van oorlog met een grote, zeer gewelddadige internationale criminele organisatie en dwingt Martin en Willem (Teun Kuilboer) haar te helpen en verder te gaan dan dat ze ooit hebben moeten gaan. Ondertussen begint men bij de politie ook te twijfelen aan de integriteit van Martin en kan hij zijn collega’s niet meer vertrouwen. Voor wie kiest Martin? Zijn familie of kan hij toch niet ontsnappen uit de klauwen van de onderwereld? Want eenmaal erin, is nooit meer eruit.

De producent van Sleepers is Fiction Valley. Showrunner is Robert de Hoog. De regie is in handen van Iván López Núñez en Isabel Lamberti. Het scenario is gemaakt door Robert de Hoog, Rifka Lodeizen, Thomas van der Ree, Joost Reijmers en Simon de Waal. De producenten zijn Annemieke van Vliet en Jacqueline de Goeij.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen