Tuvalu Media maakt nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge
zondag 14 januari 2024

Tuvalu Media maakt nieuw seizoen Kamp Van Koningsbrugge

Een uitzichtloze klifmars, een nachtelijke boot-exercitie en een loodzware afmatting op het strand. In het vierde seizoen van Kamp Van Koningsbrugge gaan vijftien gewone burgers dit keer het avontuur aan in Engeland, de bakermat van de commando’s.

In het afgelegen Dartmoor staat het basiskamp. Het gebied is ruig en het weer is extreem; de optimale omstandigheden voor een ongekend veeleisende training. Uit ruim 1000 aanmeldingen zijn er, na een aantal zware selectierondes, vijftien nieuwe burgers geselecteerd. Zij mogen zich bij aankomst in Zuidwest-Engeland meteen van hun allerbeste kant laten zien tijdens de beruchte Royal Marines mudbeasting.

Met een combinatie van fysieke en mentale uitdagingen wordt dit seizoen niet alleen de kracht, maar ook de vastberadenheid van de deelnemers getest. Kamp Van Koningsbrugge biedt gewone burgers een voorproefje van het leven van een commando. Commando’s Ray Klaassens en Dai Carter staan samen met hun team van instructeurs garant voor de meest extreme ervaring van het leven van deze vijftien burgers. Uiteraard staan zij er niet alleen voor en is Jeroen van Koningsbrugge overal en altijd ter plekke om hen maximaal te ondersteunen.

Hoe commando-waardig is deze nieuwe lichting? Kamp Van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari om 20.35 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Tuvalu Media is de producent en de regie is in handen van Dirk Hagenbeek, Saskia Rensen en Arie van der Hamsvoort. Er verschijnen negen afleveringen.

Credits
Opdrachtgever: AVROTROS
Productiebedrijf: Tuvalu Media
Producent: Remco van der Kruk, Emiel Neervoort
Uitvoerend producent: Sandra Hopstaken
Eindredactie: Riena Collewijn
Regie: Dirk Hagenbeek, Saskia Rensen, Arie van der Hamsvoort
Redactie: Jessica Pieren
Productieleiding: Rik van Asselen
Productie: Emily Verboom, Floris van der Laan, Roos de Roller, Siard van den Heuvel
Camjo: Rogier Jacobs, Tommie Janssen, Thomas Sykora
Faciliteiten: Hoens Creative
Montage: Dolf de Haan, Sjoerd Vogel, Raymond Oostenenk, Joey van Noortwijk
Presentatie: Jeroen van Koningsbrugge, Ray Klaassens, Dai Carter
Lengte: 50 minuten
Aantal afleveringen: 9
Locatie: Engeland
Datum eerste uitzending: 29 januari, NPO 1, 20.35 uur

Bron: Tuvalu Media/AVROTROS/BM
Foto: Elvin Boer/AVROTROS

Bericht delen